Groepsvaarten - Besloten vaarten

 

Vaartochten in groepsverband op een afwijkend tijdstip met lunch

Periode : datum en tijd op aanvraag

De tocht naar Jachthaven ”Marnemoende” / Restaurant Rivers en ”De Roode Leeuw” in Lopikerkapel kan in overleg, als groepsarrangement, op afwijkende tijdstippen worden gereserveerd.
Hierbij kunnen minimaal 4 passagiers en maximaal 12 per boot aan deelnemen.
Per passagier wordt hetzelfde tarief in rekening gebracht als bij de reguliere vaarten.
Passagiers mogen de vaartochten tot uiterlijk 24 uur voor het geplande vertrek annuleren.
De passagier is dan wel de reserveringskosten verschuldigd.

Andere vaartochten in groepsverband op een afwijkend tijdstip

Je kunt hierbij denken aan;

•    De vaartochten uit het reguliere programma, zoals de vaartocht door de stadsgracht.

•    Andere bestemmingen langs de IJssel zoals Jack’s Grillhouse en De Evolutie: beeldentuin en een kleurrijke bordertuin van 4000 m², met meer dan 400 soorten vaste planten en heesters in Nieuwegein.

•    Nieuw in ons programma; Een uren lange vaartocht door het Hollandse landschap naar Montfoort en zelfs tot aan Oudewater is mogelijk. Of met de boot naar Montfoort en wandelend terug langs het rustieke jaagpad naar IJsselstein.

•    Deze besloten vaartochten kunnen, in overleg, georganiseerd worden. In principe zijn alle bestemmingen, die binnen een redelijke tijd bevaren kunnen worden, mogelijk.
Ook ten aanzien van het vertrekpunt kunnen afspraken gemaakt worden.

De prijs van deze vaartochten is gebaseerd op het aantal boten en de totale vaartijd voor Yselvaert (inclusief eventuele wachttijd).

Voor tochten van één uur of korter wordt altijd het starttarief van € 51,- per uur per boot in rekening gebracht. Als een vaartocht langer dan één uur duurt wordt voor de extra uren een gereduceerd tarief van € 36,- per uur in rekening gebracht.

Bij een groep dient één passagier voor de hele groep in één keer af te rekenen.

Informatie via Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken Boekingen zijn mogelijk tot uiterlijk 14 dagen vóór de geplande datum

Annuleren door Yselvaert

De vaartochten worden door Yselvaert geannuleerd als de (weers)omstandigheden, naar het oordeel van de schippers, te slecht zijn om verantwoord te varen. De passagiers krijgen dan vanzelfsprekend de kosten volledig gerestitueerd.